Om oss

Nbygg er en leverandør til prosjektmarkedet med hovedfokus på metallarbeider som trapper, rekkverk, stål og glass produkter. Vi leverer over hele landet og har lang erfaring i bygge bransjen.

Hovedfokus

  • Vårt hovedfokus er på levering og montering av rekkverk og trapper i stål og glass.
  • Vi forhandler fibersementprodukter fra Cembrit og tilbyr ett vidt spekter av produkter og løsninger for fasade, tak, innvendige vegger og himlinger, samt bygningsplater.
  • Vi lever og om ønskelig også monterer listverk og utforinger, som regel leverer vi dette ferdig kappet og vi kan også ta mål på byggeplassen slik at alt kommer ferdig tilpasset og vi kan også sette inn vinduer og dører.
  • Parkett og laminat gulv kan vi tilby ferdig montert.
  • Utleie av personell som tømrere, metall arbeidere og murere.

Prosessen

Trinn 1.

Kunden sender en forespørsel med mest mulig detaljerte behov, mengder, tegninger og relevant informasjon for prosjektet til oss. Vi går igjennom denne informasjonen og sender videre til våre produsenter avhengig av produkttyper osv. For eksempel er det forskjellige fabrikker på glass, stål og treverk. Vi setter derfor sammen en pakke slik at vi forsøker å prise forespørslene mest mulig komplett.

Trinn 2.

Normalt så har vi ett avklaringsmøte med kunden og vi pleier da ofte og ha med en ingeniør på kompliserte leveranser. Her prøver vi å få belyst alle problemstillinger og gå detaljert gjennom tekniske spørsmål, kvalitetssikring av tilbudet, fremdrift osv.

Trinn 3.

Vi eller fabrikkens representant måler opp prosjektet og utarbeider tegninger og setter opp tekniske spesifikasjoner som sendes til kunde for godkjenning.
Varene blir levert byggeplass og om varene er kjøpt ferdig montert så sender vi monterings team som starter monteringen. Når vi er ferdige med prosjektet så går vi en befaring sammen med kunden som godkjenner den jobben som er gjort.

Scroll to top